Vandskade

Hos MPEntreprise har vi mere end 25 års erfaring med håndtering af vandskader. Vi rykker ud på alle døgnets timer, så du kan have ro i maven. Vi har det nødvendige udstyr for at kunne enten stoppe eller afgrænse vandskaderne, inden det udvikler sig. Får du ikke reageret hurtigst muligt på vandskaden kan der let og hurtigt opstå fugtskader eller i værste fald skimmelsvamp i boligen.

FÅ ET TILBUD

Hvad gør jeg ved en vandskade?

Vi oplever desværre flere og flere vandskader i Danmark, hvilket både skyldes de store vejrforandringer gennem årene, men også i tilfælde af frostskader eller sprungne vandrør.

Hvis du er så uheldig, at få en vandskade er det vigtigt, at bortlede vandet hurtigst muligt, hvorefter du påbegynder affugtningen. Der er en række metoder at vælge i mellem om, for at få den mest effektive affugtning. Det afhænger af bygningen og vandskadens omfang.
Giv os et kald og lad os guide dig til den mest optimale metode i dit hjem.

For at undgå yderligere skade på indbo eller opmagasineringer ved en vandskade er det nødvendigt at få det væk eller opbevaret et andet sted hurtigst muligt. Dette hjælper vi naturligvis med.

Vi hjælper dig hele vejen – det gør vi også i tilfælde af en forsikringssag. På baggrund af vores store erfaring ved vi, hvad det kræver af nødvendig papirarbejde og billeddokumentation til dit forsikringsselskab. Som en del af vores service, er vores fornemmeste opgave at hjælpe og vejlede dig hele vejen igennem dette, så du ved at du er i trygge hænder.

Mindsk skaden så hurtigt som muligt
Vi har stor erfaring med vandskader
Vi står altid klar
Vi arbejder på hele Sjælland

Hvad er vigtigt efter en vandskade?

Det er desværre ofte sådan at under en vandskade blandes det rene vand med det urene vand fra kloakken. Derfor er rengøringen efter en vandskade meget vigtigt at gøre grundigt, da det efterlader en række farlige bakterier, som ikke er sundt for menneskekroppen.

Vi har forståelse for din tid og ikke mindst pengepung, og tilbyder derfor at hjælpe med en komplet professionel og dybdegående rengøring og desinfektion af din bolig til et af landets mest attraktive priser.

Oftest er opgaven så tidskrævende at de fleste boligforeninger vælger en ekstern samarbejdspartner til at hjælpe med oprydningen og rengøringen efter en vandskade.

Det kan lyde som en stor omkostning, men som regel dækker forsikringsselskaberne udgifterne til vandskade-service samt den efterfølgende rengøring, da det jo er med henblik på at mindske skaderne af dit indbo.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis skaden er sket, så kontakt os hurtigst muligt for en gratis uforpligtende snak om dine muligheder. Du kan kontakte os på hele døgnet på +45 4920 3334 eller +45 4030 7551 og få et gratis uforpligtende tilbud eller rådgivning om hvorpå du selv kan begrænse vandskaden.

Få et tilbud

Skriv en mail til:

mette@mpentreprise.dk

Eller ring til:

+45 49 20 33 34

Gratis rottespærre

I anledning af vores 25 års jubilæum kan du bestille en tv-inspektion på et parcelhus til kr. 3.500 plus moms og få en rottespærre leveret og monteret til en værdi på kr. 4.500. Der skal dog være en brønd den kan monteres i.

 

Skriv en mail til: mette@mpentreprise.dk

Eller ring til: +45 49 20 33 34

close-link

Få et uforpligtende tilbud!

Skriv en mail til: mette@mpentreprise.dk

Ring os op på: +45 49 20 33 34

close-link