Tømning af kloak, tanke og udskillere

I et kloaksystem kan der være forskellige tanke, som bør tømmes, når de er ved at blive fyldte. Hvis ikke de bliver tømt kan det give større konsekvenser pga. den manglende plads og luftgener. Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag, så vi sammen kan gennemgå dine tanke og evt. aftale et fast tidspunkt vi kan kigge forbi og udføre en tømning.

FÅ ET TILBUD

Hvornår har man brug for tømning?

Normalvis bør f.eks. en septiktank, som nærmere omtalt bliver kaldt en hustank tømmes 1 gang om året eller hyppiger. Hvis ikke den tømmes kan det give den konsekvens af slammet i rørene ryger ud i naturen under jorden. Det vil gøre, at nedsivningsanlægget vil blive dysfunktionel. Hvis dit nedsivningsanlæg ikke virker kan det gøre store skader på dit anlæg.

Dette kan du undgå ved at tømme dine tanke og udskillere, som f.eks. kan være følgende:

  • Fedtudskillere
  • Pumpebrønde
  • Olieudskillere
  • Sandfang
  • Tagnedløbsbrønde
  • Trixtanke
  • Septiktanke
  • Samletanke
  • Sivebrønde
  • Køkkenbrønde
Vi står klar til at hjælpe
Vi arbejder i Helsingør og omegn
Vi bruger moderne udstyr
Vi har over 25 års erfaring

Hvordan foregår tømningen?

En tømning af f.eks. en septiktank, som også bliver kaldt septictank tømmes ved at man suger alt spildevandet op og renser det for evt. slam gennem slamsugeren. Ved at foretage en tømning opnår vi at ikke forurene vores drikkevand, bevare kvaliteten i vandløbet, som også er for gavn for naturen og dyrene, og ikke mindst at slam og spildevand bliver renset korrekt, som gavner vores miljø.

Hvad koster en tømning af en septiktank?

Du kan både kontakte os, når du står og har et akut behov eller vil lave en fast serviceaftale med os. På begge løsninger tilbyder vi et af landets mest attraktive priser. Sammen finder vi frem til om det bedst kan svare sig at lave en engangsydelse, når den skal tømmes, eller om det bedre kan betale sig med en serviceaftale.

Med en fast serviceaftale hos MPEntreprise slipper du for, at skulle bekymre dig om, hvornår det er ved at være tid til at foretage en tømning. Du kan faktisk sammenligne en serviceaftale med en udvidet vejhjælp til din bil. Serviceaftalen gør at dine kloakker og brønde blive gennemgået, efterset, tømt og spulet i et aftalt interval i samarbejde med dig. Hvis der på trods af denne gennemgang skulle opstå problemer med kloakkerne eller din brønd, så sender vi selvfølgelig en hurtig assistance ud til dig.

Hvis du skulle stå med andre spørgsmål ift. tømnings-opgaver i dit kloaksystem er du også velkommen til at kontakte os – gratis råd koster ikke noget. Kontakt os på +45 4920 3334 eller +45 4030 7551 eller skriv en besked og få et gratis uforpligtende tilbud på tømning af kloak.

Få et tilbud

Tilføj fil:
Gratis rottespærre

I anledning af vores 25 års jubilæum kan du bestille en tv-inspektion på et parcelhus til kr. 3.500 plus moms og få en rottespærre leveret og monteret til en værdi på kr. 4.500. Der skal dog være en brønd den kan monteres i.

Tilføj fil:
close-link
Bliv ringet op gratis!


close-link