Kontakt os

Skriv en besked

 

Skriv en mail til:

mette@mpentreprise.dk

Eller ring til:

+45 49 20 33 34

Image

MPEntreprise
H P Christensens Vej 6
3000 Helsingør
CVR: 20314192

Har du brug for et tilbud?

 Alle vores tilbud inkluderer gratis lån af vores rottespærre

FÅ ET TILBUD

MPEntreprise er en familievirksomhed, som har været i gang i mere end 25 år. Jeg selv, Michael Pamperin er indehaver og autoriseret kloakmester for MPEntreprise. Vi har flere uddannede og autoriserede kloakmestre, som gør en dyd ud af at mestre deres håndværk hurtigt og effektivt. Vi lægger stor vægt på, at levere den bedste kvalitet, udføre opgaverne håndværksmæssigt korrekt og at alle opgaver afleveres til alles tilfredshed og ikke mindst til det aftalte tidspunkt. Som kunde hos MPEntreprise kan du forvente, at vi tilbyder landets mest attraktive priser, hvor høj faglighed og professionel rådgivning følger med i vores ydelse.

Hvad kan vi hjælpe med?

Som autoriseret kloakmester kan vi tilbyde at løse en række opgaver i forbindelse med dit kloaksystem, uagtet om du er privat, virksomhed eller offentlig institution.

Professionel rådgivning er vigtig for os
MPEntreprise er en servicevirksomhed, som lever af tilfredse kunder, hvilket også er derfor vi altid yder en ekstra indsats, for at overgå dine forventninger. En vigtig faktor for os er, at orientere og informere dig om situationen, så du altid har en finger på pulsen, og ved hvad opgaven måtte kræve.

Råd og vejledning koster ikke noget
Uanset om du har et spørgsmål eller en forespørgsel, så tag endelig fat i os. Det koster ikke noget. Vi klæder dig gerne på så godt som muligt, og hvis det kræver vores hjælp, så har vi endnu ikke været udsat for en opgave, som vi ikke har kunne løse hurtigt og effektivt.

Døgnservice

Vi oplever oftest, at det er akut, når der skal udbedres en skade, da skaden allerede er sket. Vi hjælper derfor med at genetablere eller udbedre skaden samme dag. Hvis det skulle vise sig, at blive en forsikringssag, så hjælper vi med at udfylde de nødvendige papirer og billeddokumentation, som vi ved forsikringen vil efterspørge.

Vi kan kontaktes på alle døgnets timer på +45 4920 3334 eller +45 4030 7551 eller skriv en besked .