Rottebekæmpelse

Får du uanmeldt besøg af rotter, kan det tyde på, at der en revne eller utæthed i dit kloaksystem. Det kan derfor være nødvendigt med en udbedring eller reparation hurtigst muligt, inden skaden bliver værre. Du bør derfor kontakte en autoriseret kloakmester som hurtigt og nemt kan hjælpe dig. Hos MPEntreprise tilbyder vi effektiv og hurtig hjælp til rottebekæmpelse. Du kan kontakte os alle dage på alle tidspunkter, da vi har døgnservice.

FÅ ET TILBUD

Hvordan bekæmper man rotterne?

Rotter kan overføre op til 55 sygdomme, og det er derfor vigtigt at få ryddet rotterne af vejen med det samme. Det vigtigste ved rottebekæmpelse er, at få løst defekte kloakrør hurtigst muligt. Det eneste der kan afholde uanmeldt besøg af rotter er rene og velfungerende kloaksystemer. Derfor er det vigtigt, at få tjekket sine rør og kloakker løbende, for at sikre at du ikke får besøg af rotter, som også ødelægger og forværrer dit kloaksystem.

Det er ikke tilladt selv at lægge rottefælder og sprede rottegift – det er derimod en opgave som kommunen må hjælpe med. Hos MPEntreprise tilbyder vi lån af gratis rottespærrer, når vi hjælper med kloakopgaver. Rottespærren skal hjælpe med at holde rotterne væk, så de ikke kan komme tilbage i din kloakken.

Du kan anmelde dit besøg af rotter ved borgerservice her:
https://www.borger.dk/miljoe-og-energi/Skadedyr-og–vaekster/Rotter

Hvis du opdager, at du har rotter i din kælder eller kloak, så kontakt hurtigst muligt, Vi kan træffes døgnet rundt på vores døgntelefon +45 4920 3334 eller +45 4030 7551. Vi sender vores assistance hurtigst muligt.

Vi har over 25 års erfaring
Vi bekæmper med moderne udstyr
Vi arbejder på hele Sjælland
Vi kommer så hurtigt som muligt!

Hvordan ved man om man har rotter?

Du vil sjældent være i tvivl, hvis du har rotter i din kælder eller kloaksystem. De har en særlig ubehagelig skarp lugt, og efterlader typisk små cylinderformet ekskrementer på omkring 1,5 cm.

Rotter er det eneste pattedyr, som er i stand til at leve i kloakkerne. Hvis de dog bare havde nok i at blive nede i kloakkerne, var det intet problem. Rotter har brug for tørre redder, og må derfor søge ud af kloakkerne. Det gør de ved at finde ujævnheder eller små revner i rørene, eller i værste fald bider de selv hul i kloakrørene, for at kunne komme ud. I visse tilfælde kan de også komme så langt op i faldstammen, at de kravler ud af toilettet.

De typiske tegn på at du har rotter i dit kloaksystem:

  • Der kan forekomme huller i jorden eller huller i husets fundament, sokkel, kloakdæksler eller riste.
  • Dine flise kan være sunket en smule længere ned.
  • Der kan være forekommet huller i din indkørsel.
  • Hvis du har træværk – læg mærke til runder huller fra 2 cm.

Hvis du ser et af ovenstående tendenser, så kontakt os hurtigst muligt. Selv på kort tid kan rotter gøre mere skade. Hos MPEntrepriser har vi mere end 25 års erfaring med rottebekæmpelse. Vi hjælper og guider dig igennem hele processen, for at bekæmpe rotterne i din kloak eller kælder med det samme.
Vi tilbyder dig en gratis rottespærre, mens vi udfører vores arbejde, så rotterne kan holdes ude at det afspærrede kloaksystem.

Vi kan kontaktes på vores døgntelefon +45 4920 3334 eller +45 4030 7551  eller skriv en besked. Giv os et kald og vi sender vores assistance hurtigst muligt.

Få et tilbud

Skriv en mail til:

mette@mpentreprise.dk

Eller ring til:

+45 49 20 33 34

Gratis rottespærre

I anledning af vores 25 års jubilæum kan du bestille en tv-inspektion på et parcelhus til kr. 3.500 plus moms og få en rottespærre leveret og monteret til en værdi på kr. 4.500. Der skal dog være en brønd den kan monteres i.

 

Skriv en mail til: mette@mpentreprise.dk

Eller ring til: +45 49 20 33 34

close-link

Få et uforpligtende tilbud!

Skriv en mail til: mette@mpentreprise.dk

Ring os op på: +45 49 20 33 34

close-link