Regnvandssikring af bolig

Det er langt fra alle boliger, som kan modstå de regnskyl, som det danske vejr indimellem byder os. Desværre er der en tendens til stigende regnvandsmængder, man ser derfor også flere vandskader i Danmark. Hos MPEntreprise assisterer vi dig med professionel og effektiv hjælp, hvis dit hus trænger til en regnvandssikring. Vi er et firma med mere end 25 års erfaring, og ved hvad der skal til for at lave en holdbar regnvandssikring.

FÅ ET TILBUD

Hvordan sikrer man sig mod regnvand?

Til en start kan man sikre sig mod de store mængder af regnvand med en højvandssikring. Det kan være en god idé, at man som husejer prioriterer en højvandssikring. Denne type af sikring er nemlig med at forhindre, at spildevand fra det offentlige kloaksystem ikke løber op af dine afløb. Når uheldet er ude, og man fx får uønsket vand i kælderen, enten pga. oversvømmelse eller pga. opadstigende kloakvand, så kan det give store vandskader.

En højvandssikring kan fx laves ved, at der i kælderen monteres gulvafløb med højvandslukke. I andre situationer kan der være behov for, at man løser udfordringen med regnvand ved, at visse afløb helt skal sløjfes. Det kan også være, at der skal monteres et højvandslukke i en brønd nær huset.

Hos MPEntreprise leverer vi en solid regnvandssikring, så du ikke skal bekymre dig om.

Kontakt os på +45 4920 3334 eller +45 4030 7551 eller skriv en besked og få et gratis uforpligtende tilbud på regnvandssikring. Det koster ikke noget at spørge.

Vi har stor erfaring med regnvandssikring
Vi står altid klar
Vi arbejder på hele Sjælland
Bekæmp risikoen for vandskader

Hvilke fordele er der ved regnvandssikring?

Fordelene ved at få hjælp til regnvandssikring er, at du er med til at sikre dig mod højvande, tilstoppede kloakker og eventuelle pumpesvigt. Det kan give stor hovedpine, hvis dit hus beskadiges af en vandskade. En af de store fordele ved regnvandssikring er derfor også, at det har en præventiv effekt mod skader, som kan opstå i dit hus. Vandskader kan give tab af uerstattelige ejendele, og kan give store skader, som koster dyrt i reparationer.

Få et uforpligtende tilbud på regnvandssikring

Ønsker du hjælp til at sikre dit hjem mod eventuelle skader forårsaget af store mængder regnvand? MPEntreprise giver dig gerne et uforpligtende tilbud, hvis du skal have etableret regnvandssikring. Som en del af vores service til vores kunder, hjælper vi også gerne med sparring ift. forsikringssager. I flere og flere forsikringssager med vandskader i kælderen kræver forsikringsselskaber fx, at man har installeret en højvandssikring. Vi deler gerne ud af vores viden og erfaringer, både før og efter uheldet er ude med vandskader.

Hvis der skulle opstå et akut behov for vores hjælp, så er vi hurtige til at rykke ud og assistere med vores hjælp. Vi kan kontaktes på vores døgntelefon +45 4920 3334 eller +45 4030 7551 eller skriv en besked .

Få et tilbud

Tilføj fil:
Gratis rottespærre

I anledning af vores 25 års jubilæum kan du bestille en tv-inspektion på et parcelhus til kr. 3.500 plus moms og få en rottespærre leveret og monteret til en værdi på kr. 4.500. Der skal dog være en brønd den kan monteres i.

Tilføj fil:
close-link
Bliv ringet op gratis!


close-link