Forsikringsskader som dækker dit kloaksystem

Langt de fleste private husstandsforsikringer dækker de gængse typer af skader, som kan forekomme i dit kloaksystem på husstanden. Hvis du oplever en kloakskade eller vandskade, kan du med stor fordel kontakte MPEntreprise. Sammen kan vi finde frem til skadens omfang og de løsningsmuligheder der måtte være.

FÅ ET TILBUD

Hvornår dækker din forsikring?

Oplever du at have et tilstoppet toilet eller afløb, så er det som regel ikke en forsikringssag. Derimod er det en sag vi hos MPEntreprise hurtigt og effektivt kan løse for dig, så du er godt kørende igen. Hvis der derimod er tale om, at der er problemer med selve udledningen af dit spildevand i kloaksystemet, så er der tale om en større risiko eller risici ift. skader. I disse tilfælde kan du med fordel kontakte MPEntreprise, for at få hjælp til at håndtere forsikringssagen.

Hos MPEntreprise har vi 25 års erfaring med kloakskader, vandskader og kloakreparationer. Vi har desuden over 20 års erfaring med, at vejlede i forsikringssager. Vi kan derfor hjælpe dig derfor gennem hele processen med dit forsikringsselskab. Vi kender udmærket til de nødvendige papirer og billeddokumentation, som forsikringsselskabet kræver, for at kunne antage det som en forsikringssag.

Det er sjældent at to forsikringer er ens. Uanset hvilken forsikring du måtte have, så har vi ekspertisen og erfaringen til at kunne hjælpe og vejlede dig effektivt igennem hele processen.

Du kan kontakte os på hele døgnet rundt på +45 4920 3334 eller +45 4030 7551 og få et gratis uforpligtende besøg eller rådgivning om, hvordan du kan skal håndtere forsikringssagen. Vi tager dig i hånden hele vejen gennem processen.

Vi har over 20 års erfaring med forsikringsskader
Vi kommer så hurtigt som muligt
Vi taler med din forsikring
Vi forebygger yderligere skader

Hvordan vurderes skaden?

Du har mulighed for at lade os hjælpe dig med hele forsikringsforløbet. Ved en typisk skade i kloaksystemet inspicerer MPE hvad skaden er, og hvor skaden præcist er sket. Du vil opleve, at vi tager højde for dine interesser og ikke mindst overvejer alle forhold, som kan tilgodese din situation ud fra den gældende lovgivning. MPEntreprise tilbyder derfor også at lave den nødvendige dokumentation til forsikringen og sende det ind for dig.

Hvad er bedst at gøre over for din forsikring?

Hos MPEntreprise tilbyder vi en erfaren fagmand, som vil hjælpe og vejlede dig gennem hele processen og kontrollen af dit kloaksystem. Efter der er indsendt dokumentation til forsikringen vurderes sagen af en taksator fra forsikringsselskabet. Her tilbyder vi, at bistå dig mens taksatoren laver sin vurdering af skaden. Kontakt os gerne før du kontakter forsikringen. Vi kan både hjælpe med at udbedre den nuværende situation, og samtidig hjælpe dig med at stå bedre stillet, hvis lignende situationer skulle opstå igen.

Gratis hjælp til forsikringsskade

Vi er en servicevirksomhed, og gør derfor en ekstra indsats, for at hjælpe vores kunder. Det gør vi også i tilfælde af en forsikringssag. På baggrund af vores store erfaring ved vi, hvad det kræver af nødvendigt papirarbejde og billeddokumentation til dit forsikringsselskab. Som en del af vores service, er vores fornemmeste opgave at hjælpe og vejlede dig hele vejen igennem processen, så du ved, at du er i trygge og professionelle hænder.

Hvis der skulle opstå et akut behov for vores hjælp, så kan vi hurtigt rykke ud og assistere med vores hjælp. Vi kan kontaktes på vores døgntelefon +45 4920 3334 eller +45 4030 7551 eller skriv en besked .

Få et tilbud

Skriv en mail til:

mette@mpentreprise.dk

Eller ring til:

+45 49 20 33 34

Gratis rottespærre

I anledning af vores 25 års jubilæum kan du bestille en tv-inspektion på et parcelhus til kr. 3.500 plus moms og få en rottespærre leveret og monteret til en værdi på kr. 4.500. Der skal dog være en brønd den kan monteres i.

 

Skriv en mail til: mette@mpentreprise.dk

Eller ring til: +45 49 20 33 34

close-link

Få et uforpligtende tilbud!

Skriv en mail til: mette@mpentreprise.dk

Ring os op på: +45 49 20 33 34

close-link