Rodskæring

Rodskæring af kloakrør kan både være effektivt og spare dig for mange penge på dyre udgravninger. MPEntreprise kan hjælpe med alle typer for rodskæringer, hvor du har garanti for et professionelt stykke arbejde, som bliver udført til det aftalte tidspunkt. Hos MPEntreprise har vi kun erfarne fagfolk, som værner om sit håndværk.

FÅ ET TILBUD

Få assistance til rodskæring af din kloak

Vi hjælper med rodskæringer og udfræsninger på det meste af Sjælland. Kontakt os derfor i dag, for at tage en nærmere uforpligtende dialog omkring omfanget af opgaven og de løsningsmuligheder, som måtte være for dit budget.

Vi kan kontaktes på vores døgntelefon +45 4920 3334 eller +45 4030 7551 ellers skriv en besked .

Vi har moderne udstyr
Vi arbejder på hele Sjælland
Vi står altid klar
Vi har meget erfaring med rodskæring

Hvilke årsager kan der være til rodskæringer?

Der findes en række årsager til, at det kan blive nødvendigt at foretage en rodskæringsopgave. Hvis du har store træer eller en hæk i haven kan rødderne i nogle tilfælde have trængt sig ind i rørene. Der kan i andre tilfælde opstå aflejringer i rørene, som f.eks. kan skyldes fedt eller betonrester m.m.

For at kunne udføre et mere effektivt og grundigt stykke arbejde benytter vi hos MPEntreprise typisk en TV-inspektion i forbindelse med rodskæringen. Dette giver os mulighed, for at kunne følge med under selve rodskæringen på skærmen, og samtidig sikre at rødderne er fjernet 100% fra kloakrørene. Dermed har vi også mulighed, for at kunne gennemse at dine rør er, som de skal være, og om der evt. skulle være rotter i dit kloaksystem. I dette tilfælde tilbyder vi en gratis rottespærrer i den periode, hvor vores arbejde står på.

Hvad koster en rodskæring?

MPEntreprise kan tilbyde dig en hurtig og effektiv rodskæring til landet mest attraktive priser. Det kan vi på baggrund af vores 25 års erfaring ved vi præcis, hvordan vi effektivt løser en række forskellige opgavetyper for rodskæringer, så dit kloaksystem igen fungerer optimalt.

Vi lever i dag af høj kundetilfredshed, og gør derfor en dyd i at rådgive vores kunder på bedste vis. Derfor vil du opleve, at vi tager en professionel dialog med dig, så du kender omfanget af opgavens størrelse og en fast pris, så der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser for dig.

Rodskæringsopgaver kan variere fra bolig til bolig, og det er derfor mest fordelagtigt for dig, at vi kommer ud og giver dig et gratis og uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Er du i tvivl, om der er rødder som evt. tilstopper dine rør i dit kloaksystem, og volder dig problemer? Med en effektiv og hurtig TV-inspektion kan vi afgøre og fastlægge, om det aktuelle problem skyldes rødderne eller om det evt. rotter, som er skyld i at dit kloaksystem er tilstoppet. Viser det sig at være indgroede rødder, som er trængt ind i dit kloaksystem, så hjælper vi øjeblikket, effektivt og til landets mest attraktive priser.

Vi har døgnservice, hvilket betyder at du kan kontakte os alle timer i døgnet på vores døgntelefon +45 4920 3334 eller +45 4030 7551 ellers skriv en besked.

Få et tilbud

Skriv en mail til:

mette@mpentreprise.dk

Eller ring til:

+45 49 20 33 34

Gratis rottespærre

I anledning af vores 25 års jubilæum kan du bestille en tv-inspektion på et parcelhus til kr. 3.500 plus moms og få en rottespærre leveret og monteret til en værdi på kr. 4.500. Der skal dog være en brønd den kan monteres i.

 

Skriv en mail til: mette@mpentreprise.dk

Eller ring til: +45 49 20 33 34

close-link

Få et uforpligtende tilbud!

Skriv en mail til: mette@mpentreprise.dk

Ring os op på: +45 49 20 33 34

close-link