Strømpeforing af kloakker

En af de kloakopgaver som MPEntreprise har solid erfaring med, er strømpeforing af utætte og slidte kloakrør Foring af kloakrør er en særdeles effektiv løsning til at reparere beskadigede kloakrør, som i de fleste tilfælde ikke kræver opgravning. Du vil opleve, at du ved MPEntreprise får en professionel og effektiv assistance hver gang.

FÅ ET TILBUD

Hvad er strømpeforing af kloakker og kloakrør?

Da kloakrør som regel er nedgravet, kan de være svære at tilgå, hvis de beskadiges. Det kan være, at det beskadigede kloakrør er ledet under en bygning eller en privat have. I disse tilfælde behøver man dog ikke, at få ødelagt hverken haven eller at få gravet et fortov op.

Strømpeforing er en måde, som kloakrør kan repareres på uden at der skal foretages gravearbejde. Strømpeforing giver derfor ofte en løsning, som både kan være billigere og mere enkel at udføre. Strømpeforing er en effektiv måde, at reparere kloakrør på, som samtidig også beskytter mod rotter og trærødder.

Vi bruger moderne udstyr
Vi har lang erfaring med strømpeforing
Vi står altid klar
Vi arbejder på hele Sjælland

Hvornår har man brug for at strømpefore?

Strømpeforing er en løsning der kan bruges, når kloakrør er blevet utætte eller beskadiget.

Rotter er et af de tegn, der kan være på, at der er brud i kloakken. Lugtgener fra kloakken og tilstopninger i afløbene er også en indikation af, at noget i kloakken ikke er som det skal være. Derudover så kan mange års slitage af kloakrørene også give brud på vores kloakrør, så der er behov for at de skal repareres eller fornyes. Der kan også opstå akutte brud på kloakrør som følge af gravearbejde.

Hvordan laver man en strømpeforing?

Inden arbejdet påbegyndes med strømpeforing, skal der foretages en TV-inspektion. TV-inspektionen gør det tydeligt, hvilken tilstand kloakkens rør er i. Ved strømpeforing renoveres et beskadiget rør ved, at der laves et nyt rør i det eksisterende rør. Det nye rør skabes ved hjælp af en såkaldt strømpe af polyesterfiber, der er imprægneret med harpiks. Strømpen indføres via luft eller vandtryk, og er med til at give kloakken en effektiv hærdning, sikrer optimal gennemstrømning, forebygger aflejringer og hindrer nedsivning. Indenfor et døgns tid vil strømpeforingen have dannet et nyt rør i det eksisterende beskadigede kloakrør.

Som afslutning på strømpeforingen laves endnu en TV-inspektion. Denne inspektion giver både dokumentation for arbejdet, og sikkerhed for om arbejdet er korrekt udført.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at indhente et uforpligtende tilbud på strømpeforing. Prisen på strømpeforing kan variere alt efter, hvor meget der skal fores, og eventuelle udfordringer opgaven kan give. Hos MPEntreprise kan vi altid hjælpe med, at løse den aktuelle kloak-udfordring du måtte stå med.

Kontakt os på +45 4920 3334 eller +45 4030 7551 eller skriv en besked og vi vil gøres vores for, at du får en god løsning.

Få et tilbud

Skriv en mail til:

mette@mpentreprise.dk

Eller ring til:

+45 49 20 33 34

Gratis rottespærre

I anledning af vores 25 års jubilæum kan du bestille en tv-inspektion på et parcelhus til kr. 3.500 plus moms og få en rottespærre leveret og monteret til en værdi på kr. 4.500. Der skal dog være en brønd den kan monteres i.

 

Skriv en mail til: mette@mpentreprise.dk

Eller ring til: +45 49 20 33 34

close-link

Få et uforpligtende tilbud!

Skriv en mail til: mette@mpentreprise.dk

Ring os op på: +45 49 20 33 34

close-link