Gratis rottespærre

gratis rottespærre

Oplever du at have rotter, eller har du mistanke om, at der er rotter i din have, kælder eller omkring dit hus, kan det tyde på, at du har rotter i din kloak. Det er med at handle hurtigt og effektivt, når man først opdager en rotte.
FÅ ET TILBUD
Image

Hvad skal du gøre, hvis du opdager en rotte?

Undersøgelser viser, at to rotter kan blive helt op til 882 rotter på bare et år. Rotterne bevæger sig nemlig ud af kloakkerne for at lave reder. De får op mellem 8-12 unger pr. kuld, som bliver kønsmodne allerede efter 3 måneder. En af de mest effektive måder at fjerne rotterne fra din kloak er ved at bruge rottespærrer. En rottespærrer har til funktion, at lede rotterne ud af kloakken og forhindre rotterne i at komme tilbage i dit kloaksystem igen. En rottespærrer må kun opsættes af en autoriseret kloakmester, da den ellers kan ødelægge eller tilstoppe kloaksystemet.

Hos MPEntreprise tilbyder vi en gratis rottespærrer i forbindelse med vores udbedring af utæthed eller skade i dit kloaksystem. Hvis du derfor opdager, at du har rotter i din kælder eller kloak, så kontakt os hurtigst muligt, Vi kan træffes døgnet rundt på vores døgntelefon +45 4920 3334 eller +45 4030 7551.

Vi står altid klar
Vi arbejder til vi er færdige
Vi bruger moderne udstyr
Vi arbejder på hele Sjælland

Få et tilbud

Tilføj fil:

Hvorfor skal rotter ud af kloaksystemet?

80% af alle de skader MPEntreprise har oplevet, gennem de sidste 25 år har skyldtes rotter. Hvis der er rotter i kloakken, kan det tyde på, at der enten er en utæthed eller revne i kloakrørene, som skal repareres. Det eneste som kan holde rotterne væk fra dit kloaksystem er, hvis den er velholdt.

Hvis rotterne kunne blive og leve nede i kloakkerne, ville det ikke være til gene for nogen. Men - da rotters tænder vokser op mod 11-14 cm om året, er de nødsaget til at gnave, for at holde tænderne nede. Når rotter lever i kloakker gnaver de derfor i kloakrør og ledninger, hvilket også volder de største skader i kloaksystemet. En skade kan altid repareres eller udbedres, men et større problem med rotter er at de kan smitte med op mod 55 forskellige sygdomme, og det er derfor vigtigt at få rotterne ud af dit kloaksystem, inden de kommer ind i dit hjem.

Hvis du ser, hører eller oplever tegn på rotter i dit kloaksystem har du pligt til at anmelde dette hurtigst muligt til kommunen, da vi har et fælles ansvar for kloaksystemerne. Du kan anmelde det til kommunen på nedenstående link:
https://www.borger.dk/miljoe-og-energi/Skadedyr-og--vaekster/Rotter

Hvordan foregår sikring med en rottespærrer?

En rottespærrer består af to klapper, som placeres i afløbssystemet, for at sikre at rotterne kun kan passere i samme retning som spildevandet, altså væk fra ejendommen. Vandet kan derfor på denne måde godt komme ud, men rotterne kan ikke komme tilbage i kloaksystemet. På denne måde, vil du i perioden med en rottespærrer nedsætte vandføringsevnen en smule. Derfor kræver det, at rottespærren sættes korrekt op af en autoriseret kloakmester, for at opnå den bedste effekt. Da vi kan have tendens til at skylle en del toiletpapir ud, kan det være nødvendigt at få kigget på rottespærren én gang om året.
I forbindelse med opsætningen af en rottespærrer udfører vi hos MPEntreprise altid en TV-inspektion. Dette gør vi, for at se om rotterne har gjort yderligere skade på dit kloaksystem, og samtidig sikrer vi os at alle rotter er ude og fjernet helt fra dit kloaksystem.

Lån en gratis rottespærrer

MPEntreprise har mere end 25 års erfaring med rottebekæmpelser samt reparationer efter uventet besøg af rotter. Rotter er gode i den forstand, at de fortæller, at du enten har en utæthed eller revne i din kloak. Derfor bør du kontakte MPEntreprise hurtigst muligt, hvis du enten har mistanke om eller ser en rotte på din husstand. I forbindelse med vores besøg tilbyder vi en gratis rottespærrer, mens vi udfører en TV-inspektion og reparerer skaden i dit kloaksystem.

Vi kan kontaktes på alle døgnets timer på +45 4920 3334 eller +45 4030 7551 eller skriv en besked.