Skybrudssikring

Når der er perioder med meget regn i Danmark, kan det give udfordringer, når vandet skal ledes væk. Ofte så er kloaksystemerne hverken rustet til at klare arbejdet hurtigt nok og effektivt nok.

FÅ ET TILBUD

Ved skybrud eller perioder med store nedbørsmængder kan der derfor ske oversvømmelser fra kloakken. Disse oversvømmelser kan give vandskader på bygningerne eller fundamentet. En af måderne du kan sikre din ejendom mod de store mængder vand, er gennem en skybrudssikring.

Hos MPEntreprise tilbyder vi en sikker og effektiv skybrudssikring mod de kraftige vandskyl. Vi hjælper med skybrudssikringer på det meste af Sjælland. Du er velkommen til at kontakte os for en nærmere dialog og få en uforpligtende vurdering af din opgave. Vi kan kontaktes døgnet rundt på +45 4920 3334 eller +45 4030 7551 eller skriv en besked.

Vi har over 25 års erfaring
Vi står altid klar
Vi bruger moderne udstyr
Vi arbejder på hele Sjælland

Hvad er skybrudssikring?

En skybrudssikring hjælper med at sikre din ejendom og inventar mod vand fra skybrud. De kraftige regnskyl kan nemlig skabe oversvømmelser fra ejendommens eget afløbssystem, fra det offentlige afløbssystem og fra terrænet omkring ejendommen.

Heldigvis så kan langt de fleste ejendomme sikres effektivt mod kraftig regn og for få midler. Sikring mod skybrud behøver ikke at være en dyr affære, og ofte vil det være billigere at få gjort forebyggende, end når skaden er sket.

Hvornår har man brug for skybrudssikring?

Det kan være relevant med en skybrudssikring, hvis man vil beskytte kældre eller lavt liggende ejendomme, mod vand som trænger ind fra kloakken. Hvis en ejendom ikke er sikret korrekt, kan konsekvensen også blive bygningsskader, når regnmængderne er store.

Hvordan foregår en skybrudssikring?

Vi foretager altid en grundig inspektion af din ejendom for at finde den løsning, som passer bedst til dig. Du kan forvente, at du altid får kvalitetsrådgivning og en professionel løsning af vores autoriserede kloakmestre.

Der er forskellige løsninger, når det kommer til skybrudssikring. En af løsningerne er et højvandslukke, som er med til at forhindre opadstigende kloakvand gennem dit kælderafløb. Ved store regnskyl er et højvandslukke derfor specielt effektivt. En anden måde at sikre mod oversvømmelse er gennem en pumpebrønd. Når kloakken ikke kan rumme mere vand, så har en pumpebrønd et magasin til overskydende vand, indtil kloakken har plads igen. På samme måde som ved et højvandslukke, så forhindres kloakvandet i, at trænge ind i ejendommen. Denne løsning kræver dog, at ejendommen selv håndterer regnvandet.

Et godt råd under regnfyldte perioder er, at holde tagbrønde, tagrender, riste m.m. renset. Når de er det, kan vandet hurtigere ledes væk.

Få et uforpligtende tilbud på skybrudssikring

Ønsker du hjælp til sikre dit hjem mod eventuelle vandskader? MPEntreprise giver dig gerne et uforpligtende tilbud på skybrudssikring. Hvad end du er privat eller virksomhed, så har vi stor erfaring med, at levere effektive skybrudssikringer. Som en del af vores service hjælper vi gerne med forsikringssager, hvilket vi har gjort i mere end 10 år.

Hos MPEntreprise tilbyder vi en sikker og effektiv skybrudssikring mod de kraftige vandskyl. Vi hjælper med skybrudssikringer på det meste af Sjælland. Du er velkommen til at kontakte os for en nærmere dialog og få en uforpligtende vurdering af din opgave. Vi kan kontaktes døgnet rundt på +45 4920 3334 eller +45 4030 7551 eller skriv en besked .

Få et tilbud

Skriv en mail til:

mette@mpentreprise.dk

Eller ring til:

+45 49 20 33 34

Gratis rottespærre

I anledning af vores 25 års jubilæum kan du bestille en tv-inspektion på et parcelhus til kr. 3.500 plus moms og få en rottespærre leveret og monteret til en værdi på kr. 4.500. Der skal dog være en brønd den kan monteres i.

 

Skriv en mail til: mette@mpentreprise.dk

Eller ring til: +45 49 20 33 34

close-link

Få et uforpligtende tilbud!

Skriv en mail til: mette@mpentreprise.dk

Ring os op på: +45 49 20 33 34

close-link