Dræning og fugtisolering af kældervægge

Er dit hus, bygning eller bolig plaget af fugt eller kulde i kælderen? Med et omfangsdræn fra MPEntreprise har du en holdbar og effektiv løsning på problemet. Vi har mere end 25 års erfaring med dræning og fugtisolering af kældervægge, hvor vores autoriseret kloakmestre er trænet og eksperter i alle former for isolering og afledning.

FÅ ET TILBUD

Hvis du oplever at der siver vand ind i kælderen kan det stoppes med en omfangsdræn, som beskytter og afleder vandet fra din kælder.

Vi kan kontaktes på vores døgntelefon +45 4920 3334 eller +45 4030 7551. Giv os et kald og vi sender vores assistance hurtigst muligt. Der ikke er de problemer vi ikke har løst med hensyn til fugt og vandskader.

Vi tilbyder også en Højvandslukke, som hjælper dig med at sikre kælderen mod vandskader og fugtskader fra kloakken.

Vi har over 25 års erfaring
Vi står altid klar til at hjælpe
Vi bruger moderne udstyr
Vi arbejder på hele Sjælland

Hvornår bør man dræne og fugtisolere sine kældervægge?

De fleste boliger er enten dårlig isoleret eller ved at være så gamle, at det derfor føles koldere og mere fugtigt i kælderen i de kolde og varme dage i Danmark. Det kan som almen borger være svært at vurdere om det er nødvendigt at huset skal isoleres, før skaden er sket.

Derfor bør du overveje at få dræn i kælderen, hvis du oplever følgende:

  • At der vand op gennem gulv og vægge i kælderen
  • At der er fugtskjolder eller endnu værre skimmelsvamp på vægge i kælderen
  • At der er krakeleret puds i kælderen.

Hvis du er i tvivl kommer vi gerne ud og laver en gratis gennemgang af din kælder.

Hvordan dræner og fugtisolerer man væggene?

Der er mange forskellige drænløsninger. Vi gør derfor en ekstra indsats i at vejlede og rådgive vores kunder i de forskellige løsningsmuligheder der er. Det er vigtigt for os at imødekomme jeres behov, og skræddersy den løsning, som egner sig bedst til opgaven og budgettet. Med vores 25 års erfaring tilbyder MPEntreprise en professionel rådgivning, hvor vi tager dig i hånden hele vejen igennem processen, såvel om det er privat eller erhverv.

Det er klart anbefalingsværdigt at nævne, at det er en fordel at få fugtisoleret samtidigt med drænet, da det finder sted i al samme gravearbejde. Fugtisoleringen har en stor og afgørende betydning, for at din kælder igen bliver tør og optimal.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis skaden er sket eller du ønsker at få en gratis gennemgang af din kælder, så kontakt os hurtigst muligt for en gratis uforpligtende snak om dine muligheder. Du kan kontakte os hele døgnet på +45 4920 3334 eller +45 4030 7551.

Ring og få et gratis uforpligtende tilbud eller rådgivning om hvorpå du selv kan begrænse vand- eller fugtskaden.

OBS I selvsamme forbindelse kan du overveje om du ønsker en Højvandslukke.  Højvandslukken hjælper dig med at sikre kælderen mod vandskader og fugtskader fra kloakken.

Få et tilbud

Skriv en mail til:

mette@mpentreprise.dk

Eller ring til:

+45 49 20 33 34

Gratis rottespærre

I anledning af vores 25 års jubilæum kan du bestille en tv-inspektion på et parcelhus til kr. 3.500 plus moms og få en rottespærre leveret og monteret til en værdi på kr. 4.500. Der skal dog være en brønd den kan monteres i.

 

Skriv en mail til: mette@mpentreprise.dk

Eller ring til: +45 49 20 33 34

close-link

Få et uforpligtende tilbud!

Skriv en mail til: mette@mpentreprise.dk

Ring os op på: +45 49 20 33 34

close-link