Professionel og effektiv kloakreparation

Hos MPEntreprise har vi mange års erfaring med kloakreparationer og med kloak arbejde generelt. Vores erfaring gør os godt stillet ift. at vide, hvilke typiske udfordringer du kan støde på, når kloakken skal repareres. Du vil derfor opleve, at du bliver serviceret med en professionel og effektiv kloakløsning.

FÅ ET TILBUD

Hvornår har man brug for en kloakreparation?

Der kan være flere årsager til, at en kloakreparation er nødvendig. Man kan have behov for en kloakreparation, hvis kloakrør er defekte og utætte. Specielt huller i kloakken kan både være forårsaget af rotter, og kan tiltrække rotter, som desværre får lettere ved at komme ind i din bolig. Rotter kan derfor være et tegn på, at der er brud i kloakken, og at du skal slå alarm. Huller og brud i kloakken kan dog også skyldes mange års slitage.

Der kan være behov for en kloakreparation ved akutte brud, fx hvis der laves gravearbejde. Det kan også være nødvendigt med en kloakreparation, hvis du oplever lugtgener, eller hvis der er rodangreb fra træer.

Vi kan kontaktes på vores døgntelefon +45 4920 3334 eller +45 4030 7551. Giv os et kald og vi sender vores assistance hurtigst muligt. Der ikke er de kloakopgaver, som vi ikke kan hjælpe dig med.

Vi har god erfaring med reparationer
Vi bruger moderne udstyr
Vi bekæmper risikoen for yderligere brud
Vi Står altid klar til at hjælpe

Hvordan foregår sådan en reparation?

Kloakreparation er en af de mere komplicerede former for kloakservice. Ved reparation af kloakken er en indledende TV-inspektion et utrolig vigtigt redskab. Ved at foretage en TV-inspektion kan vi undersøge, hvilken stand kloakken er i, og hvad årsagerne er til, at kloakken er defekt.

Med en TV-inspektion kan vi også lokalisere præcist, hvor kloakken fx er utæt. Da kloakreparation kan kræve store udgravninger er det vigtigt, at der udgraves så præcist som muligt. En TV-inspektion kan derfor hjælpe med, at man undgå unødvendige ekstraudgifter.

En af de effektive måder som kloakken kan repareres på, er ved at røret strømpefores.  Strømpeforing af kloakker er en effektiv og forholdsvis simpel måde, som kloakrør kan fornyes på. Fordele ved strømpeforing er, at arbejdet tager få dage og at arbejdet kan laves over jorden.
I situationer hvor strømpeforing ikke kan anvendes, er det nødvendigt med gravearbejde for at udskifte kloakrørene.

Få et uforpligtende tilbud på en kloakreparation

Hvad end du er privat eller en virksomhed, så servicerer vi dig med den bedste løsning når du skal have hjælp til en kloakreparation. Du er altid velkommen til, at indhente et uforpligtende og gratis tilbud på kloakreparation eller andre kloakydelser. Vi hjælper også gerne med god rådgivning, så din udfordring med kloakken kan blive løst.

Hvis der skulle opstå et akut behov for vores hjælp, så kan vi hurtigt rykke ud og assistere med vores hjælp. Vi kan kontaktes på vores døgntelefon +45 4920 3334 eller +45 4030 7551  eller skriv en besked .

Få et tilbud

Skriv en mail til:

mette@mpentreprise.dk

Eller ring til:

+45 49 20 33 34

Gratis rottespærre

I anledning af vores 25 års jubilæum kan du bestille en tv-inspektion på et parcelhus til kr. 3.500 plus moms og få en rottespærre leveret og monteret til en værdi på kr. 4.500. Der skal dog være en brønd den kan monteres i.

 

Skriv en mail til: mette@mpentreprise.dk

Eller ring til: +45 49 20 33 34

close-link

Få et uforpligtende tilbud!

Skriv en mail til: mette@mpentreprise.dk

Ring os op på: +45 49 20 33 34

close-link