TV-Inspektion af kloak

Med vores hjælp behøver du ikke at skulle grave hele haven op, for at se, hvordan det ser ud. Vi klarer arbejdet effektivt og til landets mest attraktive priser. Vi har investeret i en række specialudstyr, som er indbygget i vores vogne. Udstyret er gearet til at give dig det bedste billede af dine kloakledninger og brønde.

FÅ ET TILBUD

Hvornår har man brug for en TV-inspektion?

De fleste rør, som fører vand ind og ud af din bolig er skjult under jorden. Der kan derfor forekomme brud, tilstoppelser eller utætheder i rørene uden at det kan ses. Hvis du derfor har mistanke om, at noget er galt med dit kloaksystem i boligen, så kontakt os hurtigst muligt. Skaden kan kun blive værre desto længere tid der går, hvis der er et brud eller utætheder i dit rørsystem.

Den mest fordelagtige og mest effektive måde, at tjekke rørene på er gennem en TV-inspektion. Vi tillader os at kalde os specialister i TV-inspektion med hele 25 års erfaring og den store vilje til at investere i den nyeste teknologi, for at udføre arbejdet bedst muligt for vores kunder.

Vi bruger moderne udstyr
Vi har meget erfaring
Vi står altid klar
Vi arbejder i Helsingør og omegn

Hvordan foregår en TV-inspektion

Typisk har en kloakledning en levetid på mellem 50-100 år, men kræver at man løbende tjekker op på kloakrørets tilstand, da den typsik ligger flere meter under jorden.

Med en TV-inspektion fjernstyrer vi en lille vogn gennem rørene. Vognen optager alt undervejs, så vi har mulighed for at se det reelle billeder af kloakkerne. Vognen er udstyret til at kunne opdage fejl, utætheder eller give andre indikationer, som kan være relevant at vide, for at danne et helhedsindtryk af kloaksystemets tilstand.

Forinden vi sender vognen ind i kloaksystemet vil vi spule og rense rørene for evt. sandaflejringer eller andre affaldsstoffer, som kan forhindre den lille vogn i at komme rundt i rørene.

Få regelmæssigt tjekket dit kloaksystem

Da kloaksystemet oftest er gemt flere meter under jorden kan der opstå mindre skader, som ikke kan mærkes i første omgang. Det kan være utætheder eller revner i rørene. Det vil ikke være det store problem at udbedre, men opdager man ikke disse mindre skader kan det udvikle sig til større skader og dermed blive en stor økonomisk byrde. Vi tilbyder derfor regelmæssigt at tjekke dit kloaksystem. Vores succes er bygget på vores tilfredse kunder. For os handler det om den rette rådgivning og at matche en løsning, der hænger sammen for din opgave og budget.

Uanset om du har et akut problem eller ønsker at kigge på et fast samarbejde, så kontakt os, for at få den bedste gratis rådgivning og ikke mindst opnå landets mest attraktive priser.

Du vil opleve, at vi vil yde den ekstra indsats, for at levere den ydelse, som gør at du bliver tilfreds.

Kontakt os på +45 4920 3334 eller +45 4030 7551 eller skriv en besked og få et gratis uforpligtende tilbud på en TV-inspektion. Det koster ikke noget at spørge.

Få et tilbud

Skriv en mail til:

mette@mpentreprise.dk

Eller ring til:

+45 49 20 33 34

Gratis rottespærre

I anledning af vores 25 års jubilæum kan du bestille en tv-inspektion på et parcelhus til kr. 3.500 plus moms og få en rottespærre leveret og monteret til en værdi på kr. 4.500. Der skal dog være en brønd den kan monteres i.

 

Skriv en mail til: mette@mpentreprise.dk

Eller ring til: +45 49 20 33 34

close-link

Få et uforpligtende tilbud!

Skriv en mail til: mette@mpentreprise.dk

Ring os op på: +45 49 20 33 34

close-link