Etablering af omfangsdræn

Ved MPEntreprise har vi mange års erfaring med, at etablere omfangsdræn ved huse og ejendomme. Vi er flere autoriserede kloakmestre, som altid står klar til, at servicere dig, hvis du vil forhindre eventuelle vandskader, eller hvis vandskaden allerede er sket.

FÅ ET TILBUD

Få etableret et omfangsdræn

Du kan altid kontakte os på vores døgntelefoner +45 4920 3334 eller +45 4030 7551 eller skriv en besked. Vi er altid tilgængelige overfor både kunder eller dem, som har akut brug for hjælp. På vores døgntelefon kan du fange os på alle døgnets timer. Vi er i stand til sende vores assistance hurtigt, for altid at kunne løse akutte problemer.

Vi har over 25 års erfaring
Vi bruger moderne udstyr
Vi er altid klar til at hjælpe
Vi arbejder på hele Sjælland

Hvad er et omfangsdræn?

Et omfangsdræn er et effektivt system, som hjælper med at lede vand væk fra din bolig. Selve omfangsdrænet er et dræn eller afløb, som skal nedgraves og anlægges omkring soklen på dit hus. Omfangsdrænet leder vand væk gennem rør, som skal nedgraves, som fører vandet videre til et afløbssystem via en pumpebrønd.

Hvornår skal man bruge et omfangsdræn?

Det kan være relevant at etablere et omfangsdræn, hvis du har haft oversvømmelse i din kælder, eller ved fugt og svamp i kælderen. Det kan også være relevant, hvis du bor i et område, hvor sandsynligheden for oversvømmelser er store. Et omfangsdræn er nemlig effektivt til at forhindre fugt vand- og fugtskader i soklen, fundamentet eller kældervægge, da det sikrer at vand kan føres væk fra din ejendom. Ved hjælp af et omfangsdræn kommer store vandmængder derfor ikke til at ødelægge hverken husets fundament eller din ejendom.

Hvordan etablerer man et omfangsdræn?

Når et omfangsdræn skal etableres er det vigtigt, at en autoriseret kloakmester udfører arbejdet. Der er nemlig en række hensyn som skal tages ved etableringen af omfangsdrænet. En kloakmester tager højde for dybden og afstanden fra din bolig. Når omfangsdrænet skal etableres, skal man kende til alle foranstaltning ift. udgravningen, så man ikke påfører husets konstruktion skader. Selvom et omfangsdræn kan have større etableringsomkostninger, så giver drænet en effektiv og holdbar løsning til at lede overskydende vand væk fra din bolig.

Få et uforpligtende tilbud på etablering af omfangsdræn

Du er altid velkommen til at kontakte MPEntreprise og få et uforpligtende tilbud på et omfangsdræn. Med mere end 25 års erfaring er der ikke de opgaver, som vi ikke kan løse – det samme gælder ift. opgaver med etablering af omfangsdræn. Vi har gennem de sidste 20 år hjulpet kunder med rådgivning i forsikringssager – den service tilbyder vi også altid dig.

Du kan altid ringe og høre nærmere på +45 4920 3334 eller +45 4030 7551 ellers skriv en besked . Vi rådgiver også gerne omkring, hvilke tiltag du selv kan tage for at begrænse eventuelle skader.

Få et tilbud

Tilføj fil:
Gratis rottespærre

I anledning af vores 25 års jubilæum kan du bestille en tv-inspektion på et parcelhus til kr. 3.500 plus moms og få en rottespærre leveret og monteret til en værdi på kr. 4.500. Der skal dog være en brønd den kan monteres i.

Tilføj fil:
close-link
Bliv ringet op gratis!


close-link