Slamsugning

Med 25 års erfaring står vi hos MPEntreprise til rådighed med henblik på et troværdigt og effektivt samarbejde, for at løse opgaven bedst og hurtigst muligt for dig. Vi er til rådighed 24 timer i døgnet med en stor vognpark med forskellige slamsugere og højtryksrensere. Vi løser problemet uanset, om det er en stor eller mindre opgave.

FÅ ET TILBUD

Hvad er en slamsugning?

En slamsugning kan være nødvendig ved private boliger, lejligheder eller industriområder. Slamsugningen er nødvendigt, for at undgå tilstoppelser i din bolig eller virksomhed. De primære årsager til tilstoppelser i toilettet, brusekabinen eller håndvasken kan skyldes, at der er samlet slam i dine rør eller i kloakken.

Særligt skal du være opmærksom, hvis der er restauranter eller cafeer i området omkring dig, da fedtet fra madlavningen kan sætte sine spor i rørene eller kloakken. Det kan også være bilværksteder, hvor det typisk er olier eller væsker som bliver skyllet ud.

Andre årsager til tilstoppelser kan være:

  • Slam fra septik- og spildevandstanke
  • Boremudder
  • Okkerslam fra vandværker
  • Sand fra sandfang
  • Pumpebrønde
  • Tag-, vej- eller køkkenbrønde
  • Opsugning af farligt affald som brændbare eller giftige væsker
God erfaring med slamsugning
Moderne udstyr til at foretage slamsugning
Vi er altid parate
Vi kommer når du ringer

Hvad foretager vi under en slamsugning?

Formålet med en slamsugning er at tømme kloakken eller rørene for en blanding af slam og spildevand, som gør at toilettet eller køkkenvasken kan være tilstoppet. Under selve slamsugningen tømmer vi både septiktanke, olieudskillere og brønde, for at sikre os at arbejdet bliver udført grundigt og effektivt mod affaldsstoffer, madrester eller andet slam, som skyldes tilstopninger.

Hvorfor er det en god ide med en serviceaftale?

For at sikre og forebygge evt. forstoppelser eller slemme lugte i enten din bolig eller nabolaget kan det være en fordel at lave en fast serviceaftale. Prisen er en vigtig faktor, men der kan også være fordele ved at tegne en serviceaftale. Udover at vi tilbyder landets mest attraktive priser, så følger der en ALL-INCLUSIVE med i aftalen. Det vil sige, at vi sikrer os, at du har fået den mest troværdige og ærlige rådgivning i forhold til opgaven. Derudover, hvis der skulle forekomme forsikringssager hjælper vi med alt papirarbejdet, billeddokumentation og dialogen med dit forsikringsselskab. Dermed skal du ikke bekymre dig om dette problem, da vi har stor erfaring med både at løse opgaven og fremsende det nødvendige til forsikringsselskabet.

Fordelene på en serviceaftale på slamsugning

Hos MPEntrepise tilbyder vi at lave månedlige, kvartalsvis, helårlig eller årlige serviceaftaler alt efter, hvad der passer bedst til dit behov.
Hos MPEntreprise har vi døgnservice, hvorfor det kan være en god ide at samarbejde med os. Såfremt du skulle opleve et akut problem, og skal bruge en kloakmester kan du spare en del penge ved at vælge en kloakmester, som er tilgængelig for dig 24 timer i døgnet.

Ved vores døgnservice tilbyder vi vores kunder på Sjælland, at rykke ud og løse akutte problemer, såfremt det skulle opstå.

Har du brug for en effektiv og professionel slamsugning?

Kontakt os i dag på +45 4920 3334 eller +45 4030 7551 eller skriv en besked og få et gratis uforpligtende tilbud på en serviceaftale slamsugning. Det koster ikke noget at spørge.

Få et tilbud

Tilføj fil:
Gratis rottespærre

I anledning af vores 25 års jubilæum kan du bestille en tv-inspektion på et parcelhus til kr. 3.500 plus moms og få en rottespærre leveret og monteret til en værdi på kr. 4.500. Der skal dog være en brønd den kan monteres i.

Tilføj fil:
close-link
Bliv ringet op gratis!


close-link