Reparation efter skader

Det kan generelt være svært at vurdere om der er en skade i kloakken eller rørsystemet, da hele ledningsnettet er gravet ned under jorden. Derfor kræver det at du løbende vedligeholder dit kloaksystem. Det kan du gøre ved enten en TV-inspektion, serviceaftale eller kloakrensning.

FÅ ET TILBUD

Skal din kloak repareres?

Hvis et rør er utæt eller der er en lille revne i røret er det ikke altid noget du kan se eller mærke ved husets afløb i tide. Det er typisk først noget du opdager den dag dit kloaksystem er tilstoppet, et rør springer eller der kommer forekommer en vandskade.  Det er derfor vigtigt at reagere hurtigst muligt i tilfælde af en vandskade eller du oplever at et rør er sprunget, da det kan gøre skaden værre.

Det er ikke altid kun fordi rørene er gamle eller slidte. Rotter er skyld i størstedelen af alle skader i kloaksystemet. De bider enten hul i rørene eller får lavet tilstoppelse af slam, affaldstoffer m.m.

Det kan være svært at forudsige, hvornår rotterne vil være på spil, det er derfor vigtigt at løbende få lavet en TV-inspektion, for at se om der er rotter i dit kloaksystem. Vi tilbyder derfor gratis rottespærrer, for at sikrer at du ikke får besøg af rotter i din kloak.

Hvis der skulle opstå et akut behov for vores hjælp, så kan vi hurtigt rykke ud og assistere med vores hjælp. Vi kan kontaktes døgnet rundt alle ugens dage på +45 4920 3334 eller +45 4030 7551 eller skriv en besked .

Vi forebygger yderligere skader
Vi bruger moderne udstyr
Vi har lang erfaring
Vi er autoriserede kloakmestre

Vi udfører reparationer efter skader

MPEntreprise har mere end 25 års erfaring med reparationer af utætte eller defekte kloakrør. Oplever du en skade i dit kloaksystem er det vigtigt, at du reagerer med det samme. Hos MPEntrepriser tilbyder vi døgnservice, så du kan ringe på alle døgnets timer. Hvis ikke du reagerer med det samme kan du opleve der hurtigt dannes skader på andre bygningsdele. En defekt kloak kan både give fugtskader, skimmelsvamp eller andre svampeskader. Har du mindre defekter i dine rør får du også hurtigt rottebesøg, som både bider rørene over og overføre andre sygdomme.

Du må ikke selv udføre nogen reparationer, da det SKAL udføres af en autoriseret kloakmester. Hos MPEntreprise har vi flere autoriseret kloakmestre, som altid er klar til at hjælpe dig med det samme.

Gratis hjælp til forsikringssager ved skader

Oftest dækker forsikringen de fleste udgifter forbundet med en kloakskade. Vi hjælper dig med alt det nødvendige papirarbejde, billeddokumentation og kommunikation til dit forsikringsselskab. Du er derfor i trygge og gode hænder hos MPEntreprise.

Vi har døgnservice – Få et uforpligtende tilbud

Vi oplever oftest at det er akut, når der skal udbedres en skade, da skaden allerede er sket. Vi hjælper derfor med at genetablere afløbene samme dag. Dette er også gældende ved vandskader, eller andre oversvømmelser i din bolig eller bygning.

Uanset om du er privat eller en virksomhed, så servicerer vi dig med den bedste rådgivning og en budgetvenlig løsning, når du skal have hjælp til en udbedre eller reparere en skade i dit kloaksystem. Du er altid velkommen til, at indhente et uforpligtende og gratis tilbud på kloakreparationer eller andre kloak ydelser. Vi tilbyder vores gratis rådgivning i tilfælde af, at du skulle have spørgsmål til dit kloaksystem.

Hvis der skulle opstå et akut behov for vores hjælp, så kan vi hurtigt rykke ud og assistere med vores hjælp. Vi kan kontaktes på vores døgntelefon +45 4920 3334 eller +45 4030 7551  eller skriv en besked .

Få et tilbud

Skriv en mail til:

mette@mpentreprise.dk

Eller ring til:

+45 49 20 33 34

Gratis rottespærre

I anledning af vores 25 års jubilæum kan du bestille en tv-inspektion på et parcelhus til kr. 3.500 plus moms og få en rottespærre leveret og monteret til en værdi på kr. 4.500. Der skal dog være en brønd den kan monteres i.

 

Skriv en mail til: mette@mpentreprise.dk

Eller ring til: +45 49 20 33 34

close-link

Få et uforpligtende tilbud!

Skriv en mail til: mette@mpentreprise.dk

Ring os op på: +45 49 20 33 34

close-link