Kloakrensning

Hvis du søger en effektiv kloakrensning, som udføres professionelt og hurtigt, så kan vi hjælpe dig hos MPEntreprise. Med tiden er det uundgåeligt, at kloakken ikke bliver beskidt af det affald vi kommer i kloaksystemet.

FÅ ET TILBUD

Få hjælp til kloakrensning af din lokale kloakmester

Det er derfor naturligt, at kloakken skal vedligeholdes, og at den kræver en kloakrensning. En kloakrensning kommer ind i billedet for at undgå at kloakken stopper helt til, og er også vigtig for at undgå varige skader på kloakken.

Derfor skal du kontakte os, hvis du oplever problemer med kloakken. Det kan være at den er tilstoppet eller vandet har svært ved at synke i køkkenvasken, brusekabinen eller i toiletkummen. Uanset, hvilken problemstilling du måtte stå overfor står vi til rådighed hos MPEntreprise, så dit kloakproblem løses med det samme.

Vi kan kontaktes på vores døgntelefon +45 4920 3334 eller +45 4030 7551. Giv os et kald og vi sender vores assistance hurtigst muligt.

Vi hjælper når der er brug for os
Vi har moderne udstyr
Vi arbejder på hele Sjælland
Få renset dine rør!

Hvordan foregår en kloakrensning?

En kloakrensning kan udføres på forskellige måder alt efter den enkelte kloaks tilstand. Vi har udstyr til at foretage en TV-inspektion, så vi helt præcist kan se, hvordan kloakrensningen bedst kan udføres.

I forbindelse med at kloakken skal renses kan vi bl.a. servicere med:

  • Effektiv højtryksspuling
  • Rensning af kloakledninger
  • Rensning af alt fra brønde, dræn, afløb og toiletter
  • Fræsning af rødder samt aflejringer

MPEntreprise har flere års erfaring med at levere effektiv og hurtig rensning af kloakker. Der findes ikke de opgaver, som vi ikke kan løse, og vi har selv alt det nødvendige udstyr, som opgaverne kræver.

Hvornår har man brug for en kloakrensning?

En kloakrensning kan være relevant i flere tilfælde. Det kan være, at du oplever lugtgener fra kloakken? Måske har du bemærket, at der står ekstra vand i afløb eller brønde? Måske er toilettet stoppet til? Eller måske er vasken stoppet?

Disse eksempler kan være tegn på, at tiden er inde til en kloakrensning. Det er ganske naturligt, at vores affald i hjemmene kan give behov for rensning af kloakken. Affald som  madrester, hår, sæberester, vatrondeller, tamponer m.m ender alt sammen i kloakken. Kloakrensning bliver derfor også nødvendigt fra tid til anden.

Få et uforpligtende tilbud på en kloakrensning

Står du med et akut behov for kloakrensning? Eller vil du gerne høre mere om, hvordan du kan du løse dette problem? Så er du altid velkommen til, at indhente et uforpligtende tilbud på en kloakrensning eller andre ydelser i forbindelse med dit kloaksystem. Vi servicerer både private og virksomheder, og med vores døgnservice har vi mulighed for, at kunne rykke hurtigt ud og assistere dig, hvis der skulle opstå et akut behov for vores hjælp. Vi lever af vores service, da vi ønsker at vores kunder har oplevelsen af at have fået en god rådgivning og behandling hele vejen igennem forløbet.

Du er mere end velkommen til, at henvende dig til vores døgntelefon på +45 4920 3334 eller +45 4030 7551 ellers skriv en besked. Giv os et kald og vi vil servicerer dig hurtigst muligt.

Få et tilbud

Skriv en mail til:

mette@mpentreprise.dk

Eller ring til:

+45 49 20 33 34

Gratis rottespærre

I anledning af vores 25 års jubilæum kan du bestille en tv-inspektion på et parcelhus til kr. 3.500 plus moms og få en rottespærre leveret og monteret til en værdi på kr. 4.500. Der skal dog være en brønd den kan monteres i.

 

Skriv en mail til: mette@mpentreprise.dk

Eller ring til: +45 49 20 33 34

close-link

Få et uforpligtende tilbud!

Skriv en mail til: mette@mpentreprise.dk

Ring os op på: +45 49 20 33 34

close-link