Serviceaftale på kloaksystemer på Sjælland

Det kan altid svare sig at forebygge en skade sammenlignet med at skulle reparere en skade, der er sket. Dette er også gældende, når det kommer til kloaksystemet.

FÅ ET TILBUD

Uanset om du har et hus, en virksomhed, en restaurant/cafe eller offentlig bygning, så vil det give god mening at kigge nærmere på en fast aftale med en professionel samarbejdspartner i forhold til dine kloaksystemer. De fleste fejl eller skader kan man ikke se, før skaden for alvor er sket. Dette skyldes at rørene er gemt under jorden, og ikke ligetil for den almene person at grave ned, for at se nærmere på.

Kontakt os i dag på +45 4920 3334 eller +45 4030 7551 og få et gratis uforpligtende tilbud på en serviceaftale af dit kloaksystem. Det koster ikke noget at spørge.

Spar penge pr. inspektion
Stop problemer før de opstår
Vi bruger moderne udstyr
Vi er altid klar til at hjælpe

Serviceaftaler både til private og erhverv

Hos MPEntreprise tilbyder vi både serviceaftaler til dit private hjem eller din virksomhed. Mange opdager først, når skaden er sket, men det kan du lave om på ved at sikre dit hjem, virksomhed eller offentlige bygning med en serviceaftale hos MPEntreprise.

Med en serviceaftale skal du aldrig bekymre dig om dit kloaksystem, da vi finder frem til en løsning, som passer ind i dit budget og opgavens omfang. I tilfælde af at uheldet skulle ske i utide tilbyder vi døgnservice, som gør at vi sender assistance med det samme.

Hvad kan man få en serviceaftale på?

Efter aftale med dig kigger vi ud forbi dine kloaksystemer, for at rense og spule slam og spildevand, så de aldrig bliver tilstoppet eller flyder over.
Vi tilbyder at lave serviceaftaler på følgende:

  • Kloakservice
  • Slamsugning
  • TV-inspektion
  • Kloakspuling
  • Faldstamme
  • Fedtudskillere
  • Køkkenafløb
  • Sandfangsbrønde, vejbrønde, pumpebrønde og regnvandsbrønde

Vi skræddersyer en serviceaftale efter dit behov

For os er det DIT behov, som er det vigtigste. Derfor bliver udgangspunktet for serviceaftalen tilpasset efter dine ønsker, behov og forventninger til samarbejdet. Hver enkelt serviceaftale bliver tilpasset den enkelte kundes behov, så alle kunder har den optimale løsning. Dog får alle kunder landets mest attraktive priser, hvor service og rådgivning stadig er på sit højeste.
Det vil klart være en økonomisk fordel at tegne en serviceaftale, da der er attraktive rabatter at finde pr. servicebesøg, der skal foretages.

Hos MPEntreprise kan du forvente at få en professionel og serviceminded rådgivning med 25 års erfaring.
Vi er en servicevirksomhed, og vægter derfor rådgivning og service i højeste prioritet over for vores kunder.

Kontakt os og få en serviceaftale

Står du med et spørgsmål eller har brug for en uforpligtende samtale eller tilbud på, hvilken løsning der kunne være det ideelle for dig og samtidig har den bedste økonomisk gevinst for dig, så ring eller skriv endelig til os. Det er helt gratis.

Kontakt os i dag på +45 4920 3334 eller +45 4030 7551 eller skriv en besked og få et gratis uforpligtende tilbud eller rådgivning om hvorpå en serviceaftale vil være en ideel løsning for dig. Det koster ikke noget at spørge.

Få et tilbud

Skriv en mail til:

mette@mpentreprise.dk

Eller ring til:

+45 49 20 33 34

Gratis rottespærre

I anledning af vores 25 års jubilæum kan du bestille en tv-inspektion på et parcelhus til kr. 3.500 plus moms og få en rottespærre leveret og monteret til en værdi på kr. 4.500. Der skal dog være en brønd den kan monteres i.

 

Skriv en mail til: mette@mpentreprise.dk

Eller ring til: +45 49 20 33 34

close-link

Få et uforpligtende tilbud!

Skriv en mail til: mette@mpentreprise.dk

Ring os op på: +45 49 20 33 34

close-link