Rensning af faldstammer

Vi har mere end 25 års erfaring med rensning af faldstammer. Hvis en faldstamme er tilstoppet i en bygning med flere etager, vil du opleve at der enten kommer spildevand op af dine afløb i køkkenet eller badeværelset, når enten din under/overbo bruger vand.

FÅ ET TILBUD

Oplever du selv et tilstoppet toilet, køkkenvask eller afløb,? eller er du generet af lugte fra kloakken i din køkkenvask, bad eller toilet? Fortvivl ikke med at give os et kald, da vi hjælper dig igennem hurtig og effektiv genetablering af dit kloaksystem.

Du kan kontakte os hele døgnet på +45 4920 3334 eller +45 4030 7551 og få et gratis uforpligtende tilbud eller rådgivning om hvorpå du selv kan begrænse skaden.

Undgå dårlig lugt
Vi bruger moderne udstyr
Vi har lang erfaring
Vi står altid klar

Hvornår ved man, man har brug for hjælp?

Hvis du bor i et bygning eller bolig, hvor der er flere etager – Det kan sågar være en virksomhed,  hvor der er flere etager. Her kan du opleve, at der kommer spildevand op af din håndvask, brusekabine  eller andet afløb i bygningen, når der bliver brugt vand på et af de øvrige etager.

Det betyder at faldstammen til bygningen er tilstoppet med enten slam, affaldsstoffer eller andet. Det vil kræve, at man gennemgår en total rensning af faldstammen, for at kunne genetablere fald-stammen og kloaksystemet igen.

Hvordan foregår rensningen af faldstammen?

Faldstammen er det objekt, der forbinder alle etager i ejendommen, når det kommer til vandtilførsel, og når spildevandet skal retur i kloakken. Typisk holder en faldstamme i 70-80 år, men det er vigtigt at vedligeholde faldstammen, da den skal tage imod dagligdagens madrester, hår og hvad vi ellers måtte skylle ud. Derfor er det vigtigt at rense og løbende vedligeholde alle beboernes afløb i ejendommen, da en tilstoppelse kan skade og påvirke de andre beboer. Dette skyldes fordi, at faldstammen er et lodret vandafløb ned gennem alle beboerne. Ved en rensning af faldstammen suger man typisk slammet op igennem faldstammen, hvorefter man spuler og renser røret for evt. aflejringer efter sæbe m.m. Her er det væsentligt at kloakmesteren har adgang til alle boligerne, for at sikre at alle afløbene er renset igennem.

Vi har døgnservice til rensning af faldstammer

Vi oplever oftest at det er akut, når der skal renses faldstammer, da skaden er sket, og vi derfor skal  genetablere afløbene samme dag. Vi kommer derfor samme dag og løser problemet for dig.  Dette er også gældende ved vandskader, eller andre oversvømmelser i din bolig eller bygning.

Hvis skaden er sket, så kontakt os hurtigst muligt for en gratis uforpligtende snak om dine muligheder. Du kan kontakte os hele døgnet på +45 4920 3334 eller +45 4030 7551 og få et gratis uforpligtende tilbud eller rådgivning om hvorpå du selv kan begrænse skaden.

Få et tilbud

Skriv en mail til:

mette@mpentreprise.dk

Eller ring til:

+45 49 20 33 34

Gratis rottespærre

I anledning af vores 25 års jubilæum kan du bestille en tv-inspektion på et parcelhus til kr. 3.500 plus moms og få en rottespærre leveret og monteret til en værdi på kr. 4.500. Der skal dog være en brønd den kan monteres i.

 

Skriv en mail til: mette@mpentreprise.dk

Eller ring til: +45 49 20 33 34

close-link

Få et uforpligtende tilbud!

Skriv en mail til: mette@mpentreprise.dk

Ring os op på: +45 49 20 33 34

close-link