Kloakspuling

Oplever du at stå med tilstoppede kloakker? Hvis du gør, så kan kloakspuling være en effektiv og god måde at løse problemet på. MPEntreprise har mere end 25 års erfaring med, at skabe velfungerende kloakker. Vi servicerer både private og erhverv, og er endnu ikke stødt på opgaver med kloakspuling, som vi ikke kunne løse.

FÅ ET TILBUD

Hvornår har du brug for en kloakspuling?

Du kan have gavn af en kloakspuling, hvis du ofte står med tilstoppede vaske, brusekabiner, afløb eller toiletter. Vi ved, at det kan være til stor gene, når kloakken giver problemer i hjemmet eller på arbejdspladsen. Vi har derfor også selv alt udstyret til effektivt og professionelt, at kunne løse den udfordring du står med. En effektiv kloakspuling kræver et kendskab til både værktøj, rørsystemet, sikkerhedsudstyr og spulesystem. Vi har både erfaringen og udstyret til at udføre det bedst mulige arbejde for dig.

Kontakt os på +45 4920 3334 eller +45 4030 7551 eller skriv en besked og få et gratis uforpligtende tilbud på kloakspuling. Det koster ikke noget at spørge.

Vi spuler til det er rent
Vi bruger moderne spulingsudstyr
Vi arbejder i hele Nordsjælland
Vi er altid parate til at hjælpe

Hvordan foregår en kloakspuling?

Ved en kloakspuling kan det være, at der skal fjernes alt fra diverse aflejringer, eller måske skal der tømmes og renses brønde og tanke. Når en kloak skal spules, kan der være flere ting i kloakken, som vi skal arbejde med.

Vi har erfaring med, og udstyr til bl.a.:

Tømning og rensning af fedtudskillere:

Der kan være ekstra behov for at få tømt og renset fedtudskillere, når fedtaflejringer og fedtrester fra spildevandet skaber problemer i afløbssystemerne.

Tømning og rensning af pumpebrønde, olieudskillere og sandfang:

Pumpebrønde installeres fx, hvis du bor i et hus, hvor kælderens afløb ligger under niveauet af den offentlige kloak. Sandfang og olieudskillere har til formål at adskille hhv. sand og olie og benzin fra regnvandet. Generelt er det vigtigt, at alle disse ting løbende vedligeholdes og renses, bl.a. for at undgå vandskader og vand i kælderen.

Fjernelse af rødder i kloakken:

Hvis en kloak er tilstoppet, kan det også skyldes rødder i kloakken. Vi tilbyder rodskæring og spuling med specialværktøjer, så rødderne fjernes i kloakken.

Fjernelse af aflejringer:

Aflejringer fra fedt, olier, kalk, kan alle skabe et behov for, at kloakrørene spules ekstra grundigt igennem, for at vandet lettere kan passere.

Rensning af tagnedløbsbrønde:

Tagnedløbsbrønde kan være tilstoppede pga. sand, grus eller blade der ophober sig. Vi tilbyder hjælp til, at brønden bliver fuldt funktionel igen.

Tømning af trixtanke, septiktanke, samletanke og sivebrønde:

Disse typer af tanke og brønde tømmes bl.a. for slam, så tankene er klar til at forarbejde nyt spildevand.

Rensning af køkkenbrønde:

Vi servicerer også køkkenbrønde og andre brønde med flydende affald, for at undgå tilstopning og lugtgener.

Få et uforpligtende tilbud på kloakspuling

Du er mere end velkommen til, at kontakte os for et uforpligtende tilbud på kloakspuling eller andet kloakarbejder. Hvis du skulle stå med andre spørgsmål ift. Kloak opgaver er du også velkommen til at kontakte os – gratis råd koster ikke noget.

Du kan få et uforpligtende tilbud ved at kontakte os på +45 4920 3334 eller +45 4030 7551 eller skriv en besked .

Få et tilbud

Tilføj fil:
Gratis rottespærre

I anledning af vores 25 års jubilæum kan du bestille en tv-inspektion på et parcelhus til kr. 3.500 plus moms og få en rottespærre leveret og monteret til en værdi på kr. 4.500. Der skal dog være en brønd den kan monteres i.

Tilføj fil:
close-link
Bliv ringet op gratis!


close-link