Kloakservice

Hos MPEntreprise hjælper vi dig, når du har mest brug for det. Gennem vore ydmyge 25 års erfaring har vi oplevet mange årsager til tilstoppet afløb - tøv derfor ikke med at kontakte os.

FÅ ET TILBUD

Hvornår kan det være aktuelt at ringe efter hjælp til kloakservice?

Hvis dit toilet er tilstoppet

Hvis du oplever, at vandet står højt i kummen, når du skyller ud, og det langsomt synker til normal vandstand eller er helt tilstoppet, hvor vandet slet ikke synker eller ryger ud over kummen, så tøv ikke med at kontakt os. Ved hjælp fra vores spuleanlæg og vores 25 års erfaring kan vi nemt og hurtigt rense dit toilet, hvor som helst.

Kontakt os på +45 4920 3334 eller +45 4030 7551 eller skriv en besked og få et gratis uforpligtende tilbud på kloakservice. Det koster ikke noget at spørge.

Vi er altid klar
Vi arbejder til vi er færdige
Vi bruger moderne udstyr
Vi arbejder i og omkring Helsingør

Hvis du har en tilstoppet køkkenvask eller håndvask

Hvis du bemærker en slem lugt fra dit køkkenafløb eller fornemmer at der ligger madrester i afløbet, så vandet enten er helt tilstoppet eller blot langsom om at synke kan det tyde på, at vi skal have renset afløbet i køkkenvasken.

Her vil vi igen bruge vores effektive spuleanlæg til at rense hele forløbet igennem, så det vil fungere så godt som nyt igen.

Hvis dit afløb i dit bryggers er tilstoppet

Der kan være flere vinkelrør i bryggerset end andre steder i huset, hvilket kan skyldes, at der samles en række mindre affaldsstoffer, der er blevet skyllet ud. Her er det at foretrække, at I forsøger jer med kogende vand frem for afløbsrens, da det kan gøre mere skade end gavn.

Hvis dit afløb til brusekabinen eller vaskemaskinen er tilstoppet

Der kan nemt i dit afløb ved brusekabinen eller vaskemaskinen samles en masse løse hår efter barbering eller alm. hårvask. Ligeledes kan sæbeaflejringer og kalk være skyld i en forringet synkeevne i afløbet.

Her anbefaler vi igen på det højeste at bruge kogende vand fremfor afløbsrens, da det vil forværre situationen. Oplever du, at det ikke virker, så kontakt os hurtigst muligt.

Hvis du har mistanke om at jeres faldstamme er tilstoppet

Bor du i en lejlighed eller en bolig med flere etager kan du opleve, at der kommer spildevand op at dit afløb hver gang naboen eller etagen ovenpå er på toilet, i bad eller skyller ud. Hvis du oplever det, kan det være fordi, at faldstammen er tilstoppet. Oplever du at det lugter grimt kan det skyldes, at faldstammen trænger til en rensning, da der kan ligge hår, madrester eller andre affaldsstoffer, som er rådden.

Vi anbefaler, at hvis du oplever eller har mistanke om at faldstammen er tilstoppet at du orienterer dine naboer, for at undgå vandskader. Derefter skal du kontakte os, for at foretage en rensning af faldstammen.

Hvis du ønsker at få spulet din kloak som forebyggelse

Ved at du med jævne mellemrum får foretaget en spuling af dine rør og kloak er du med til at forebygge en evt. forstoppelse. I rørene eller kloakken kan der ligge sæbeaflejringer, hår, madrester eller andre mindre affaldsstoffer som vatpinde, tændstikker eller andet der bliver skyllet ud. Ved jævne kloakspulinger kan du sikre dig et godt og sundt kloak-miljø og samtidigt forebygge evt. forstoppelser i dine afløb i boligen.

Kontakt os på +45 4920 3334 eller +45 4030 7551 og få et gratis uforpligtende tilbud på kloakservice. Det koster ikke noget at spørge.

Få et tilbud

Skriv en mail til:

mette@mpentreprise.dk

Eller ring til:

+45 49 20 33 34

Gratis rottespærre

I anledning af vores 25 års jubilæum kan du bestille en tv-inspektion på et parcelhus til kr. 3.500 plus moms og få en rottespærre leveret og monteret til en værdi på kr. 4.500. Der skal dog være en brønd den kan monteres i.

 

Skriv en mail til: mette@mpentreprise.dk

Eller ring til: +45 49 20 33 34

close-link

Få et uforpligtende tilbud!

Skriv en mail til: mette@mpentreprise.dk

Ring os op på: +45 49 20 33 34

close-link